TWITTER

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ-Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - 600ΔΙΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΣΤΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ- ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ «INTERNATIONAL BILL OF EXCHANGE (IBOE) 3.1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ «INTERNATIONAL BILL OF EXCHANGE (IBOE)»;









ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - 600ΔΙΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ


ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;


ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ!!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΣΤΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ- ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ «INTERNATIONAL BILL OF EXCHANGE (IBOE) 3.1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ «INTERNATIONAL BILL OF EXCHANGE (IBOE)»; 


Οι Διεθνείς Συναλλαγματικές, είναι νόμιμες υποχρεώσεις, νόμιμου χρήματος και υποστηρίζονται από τον «Ενιαίο Εμπορικό Κώδικα» Title 18 USC (PART 1- CHAPTER 1-, Sec. 1., Sec. 8: CRIMES AND CRIMINAL PROCEDURE/ PART I – CRIMES/ CHAPTER 1 - GENERAL PROVISIONS/ Sec. 8 - Obligation or other security of the United States defined).


Είναι Διαπραγματεύσιμα χρηματοοικονομικά εργαλεία, αποτελούν Δημόσια Προσφορά και είναι ισάξια με τα χαρτονομίσματα (ήτοι τις υποσχετικές πληρωμής) της Ομοσπονδιακής Τράπεζας - Federal Reserve.


Η Συναλλαγματική αποτελεί αξιόγραφο, χρεωστικό ομόλογοχρεόγραφο-πιστωτικό τίτλο, όπου ενσωματώνεται ιδιωτικό δικαίωμα, άρρηκτα συνδεδεμένο με το έγγραφο, ώστε προκειμένου να δύναται ν' ασκηθεί είναι απαραίτητη η κατοχή του εγγράφου. 


Η συναλλαγματική πληροί τον νομικό ορισμό του διαπραγματεύσιμου μέσου (νομίσματος). Κατά τον «Ομοιόμορφο εμπορικό κώδικα» (UCC) 3-104, μέσω της συναλλαγματικής αντικατοπτρίζει νόμιμα τη διεκδικούμενη οφειλή. Αποτελεί μια μορφή «Υποσχετικής Πληρωμής» και αφού δημοσιοποιηθεί και περάσει ο χρόνος ενστάσεων, το χρέος-οφειλή θεωρείται ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΠΑΝΤΩΝ με αποτέλεσμα να μην είναι πλέον ουσιαστικά και δικονομικά επιτρεπτή η προσβολή καθ’ οιονδήποτε τρόπο και δι’ οιονδήποτε λόγο.


Η νομική διαδικασία συμβάσεων που έχει θεσπιστεί για την εμπορία των «IBOE», γίνεται μέσω της ανάρτησης - κατάθεσης στην οθόνη του UCC και της Δήλωσης χρέωσης - χρηματοδότησης. 


Ο τρόπος έκδοσης της Συναλλαγματικής, της απόρριψης και άρνησης ή καταγγελίας ως πλαστής, κλαπείσας, μη αναγνωρισμένης ως οφειλής, αναλύεται σε πράξη του Κογκρέσου «The Act of Congress» και σε αυτήν την περίπτωση του «Δημοσίου Νόμου - Public Law 73- 10, HJR-192 of 1933 and Title 31 USC 3123, and 31 USC 5103» και κατόπιν της Διεθνούς Συμβάσεως περί εκδόσεως των Συναλλαγματικών «UNITED NATIONS CONVENTIONON INTERNATIONAL BILLS OF EXCHANGE AND INTERNATIONAL PROMISSORY NOTES» που μέρος είναι και η Ελλάδα. 


Αποτελεί υποχρέωση της Ομοσπονδιακής Τράπεζας (Federal Reserve) να ικανοποιήσει την ρευστοποίηση / πληρωμή προς οποιαδήποτε τράπεζα μέρος της αιτηθεί. USC TITLE 12 > CHAPTER 3 > SUBCHAPTERIX >


Οι συγκεκριμένες Διεθνείς Συναλλαγματικές, είναι νόμιμες υποχρεώσεις – οφειλής των Η.Π.Α. προς τον αρχικό Ασφαλισμένο Πιστωτή - Εκδότη. 


Οι Συναλλαγματικές βρίσκονται νομίμως αναρτημένες στην οθόνη του «U.C.C. Washington State Government UCC Debt & Securities Registration System» από το 2004 μέχρι σήμερα. 


Η τιμολογηθείσα με αρ. SLW03151967 - INWSBA001 νόμιμη οφειλή ύψους $ 2,876,526,500,000.00 δολλαρίων Αμερικής, στις 6 Ιουλίου 2004, μετατράπηκε σύμφωνα με νόμιμες διαδικασίες σε χρεόγραφα, με τη μορφή Διεθνών συναλλαγματικών και καταχωρήθηκαν σύμφωνα με τον «Ενιαίο Εμπορικό Κώδικα (UCC)», στο σύστημα Κρατικών χρεωστικών μονάδων της Ουάσιγκτον.


Έτσι, από τις 31 Δεκ. 2008 και μετά, βάσει των αυστηρών κανόνων του UCC της Ομοσπονδιακής Πολιτείας Ουάσιγκτον, η μη προσβληθείσα οφειλή αυτή, κατέστη ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘ’ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΔΥΝΑΤΑΙ Ν’ ΑΝΑΚΟΨΕΙ, ΠΑΡΕΜΒΕΙ, ΑΡΝΗΘΕΙ, ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ, ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ‘Η/ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗΝ.


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Η αδιαφιλονίκητη και αδιαμφισβήτητη επικύρωση της εγκυρότητας των Διεθνών Συναλλαγματικών βρίσκεται καταχωρημένη στο UCC. Ο χρόνος των Ενστάσεων/ Ακύρωσης έχει παρέλθει και οι Συναλλαγματικές είναι πλήρως νόμιμες και σε ισχύ. Βάσει των παγκοσμίων νόμων κανονισμών που διέπουν τέτοια θέματα, επικυρώνεται ότι είναι πλήρως διαπραγματεύσιμα χρηματοοικονομικά εργαλεία και αυτό δεν είναι στην διακριτική ευχέρεια του Οφειλέτη «Αμερική» αλλά ούτε της Τράπεζας που ενεργεί εκ μέρους του Οφειλέτη, ή οποιουδήποτε Τρίτου, να προσβάλουν την οποιαδήποτε πράξη σχετικά με αυτές, εκτός εάν παρουσιάσουν νόμιμη τελεσίδικη Δικαστική απόφαση των Η.Π.Α., που ν' αποδεικνύεται η Απάτη.


ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ,ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ,ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ!!


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:
https://ypomnima.artemis-sorras.gr/



ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ
Τηλ. 6948405541
e-mail: esy.darasypeurovouleftis@gmail.com


ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
http://www.artemis-sorras.gr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"
http://politikosforeas.e-sy.gr

ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ.
http://www.e-sy.gr

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr

600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
50 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
http://cyprus.oramaellas.gr

ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
http://dimoi.oramaellas.gr

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ Τ.Χ.Σ.
http://txs.oramaellas.gr

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ BLOGS

ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ
http://alfeiospotamos.gr

Ε.ΣΥ. ΑΡΓΟΥΣ - ΒΙΝΤΕΟ ΟΜΙΛΙΩΝ
http://esy-argous.blogspot.gr/

ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ
http://spametadesma.blogspot.gr

ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΠΛΙΤΗΣ
http://politisoplitis.wordpress.com

ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
http://sorrasgegonota.wordpress.com

FACEBOOK

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
https://www.facebook.com/artemis.sorrasc

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ
https://www.facebook.com/groups/topotami

ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ
https://www.facebook.com/groups/820601037981295

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου